Με αγάπη και φροντίδα για την γυναίκα την εποχή του Covid-19

Με αγάπη και φροντίδα στην γυναίκα…
Βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες πρωτόγνωρες συνθήκες που περιορίζουν την φυσιολογική ροή της καθημερινότητας μας και πιθανώς κάποιων απαραίτητων αναγκών που σχετίζονται με την υγεία μας, ή, τον οικογενειακό μας προγραμματισμό.
Ως υπεύθυνος ιατρός οφείλω να εξασφαλίσω την γυναικολογική σας υγεία.
Έχοντας ως σύμμαχο την τεχνολογία, μπορούμε από κοινού να προετοιμάσουμε τις συνθήκες, ώστε όταν τελειώσει αυτή η μικρή παρένθεση, να είμαστε έτο<span class=”text_exposed_show”>ιμοι για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου έχουμε θέσει, είτε αφορά την δημιουργία οικογένειας, είτε το γυναικολογικό ευ ζην !!!!
Με επίκεντρο την γυναίκα, σε μία χώρα που η υπογεννητικότητα μαστίζει, ήδη ξεκινήσαμε συμβουλευτικές τηλεσυνεδρείες με προγραμματισμένα ραντεβού, όπου μπορούμε να προσεγγίσουμε ό,τι σας προβληματίζει (φόβους , ανησυχίες ,καθημερινά ερωτήματα).</span>
<div class=”text_exposed_show”>

Ο προγραμματισμός των ραντεβού θα γίνεται εφόσον έχετε στείλει τα απαραίτητα στοιχεία σας στο : <a style=”color:#ae6fae;” href=”mailto:info@femmed.gr”>info@femmed.gr</a>.

Είμαι κοντά σας για οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή ή βοήθεια χρειαστείτε !! και εύχομαι υπομονή και δύναμη για την συνέχεια στην δοκιμασία αυτή.

</div>